Inkwizycja
Swoj chlop/ Swoja kobitka
Skąd się takie wzięły? Co oznaczają?
Mój nick jest z powieści Edgara Allana Poe pod tym samym tutulem.
Ja wlasciwe nie wiem skad wzial sie moj nick - wszystkie moje stare byly pozajmowane i tak kombinowalem zeby bylo "trolowo" i troche groznie - doszedlem do slowa Arrghh jako onomatopei wrzasku - i tak po zamienieniu kilku liter oto jest nick idealny - ADARGH:P
Ps Edgar Allan Poe - napisal cos fajnego? bo wiem tylko ze inspirowal pare kawalkow najlepszej kapeli wszech czasow - IRON MAIDEN!
Wladze Inkwizycji
U mnie nick wzial sie z nazwy gildii, ktora zalozylismy dawno temu na innym serverze. Inkwizycja - Inkwizytor. Tradycja jest podtrzymywana.
FOR THE HORDE
Btw. Poe napisal mnostwo wspanialych opowiadan + kilka powiesci (jednak Berenice nie jest jedna z nich, tylko opowiadaniem, gwoli sprostowania)
Pozdr.
Swoj chlop/ Swoja kobitka
Piękne sprostowanie, aż nie chce mi się go prostować w moją stronę : P
Popatrzcie sobie lepiej na mój ostatni screen ^^ Berenice będzie dorstać na kolejne poziomy, mam nadzieje, że was w końcu dogonie
No dalej dalej, ciekawią mnie wasze nicki. W szczególności Thrulesman : P
Ps. - co to jest? : P
Ostatnio edytowany przez Berenice (2007-05-13 18:08:49)
Gadula
Gniewko - na cześć pewnego miłośnika RPG z konwentów Gladion/Orkon. Zapalonego kibica Korony. Typowy oras :-).
Milczek - mag z cyklu "Czarna kompania"
Szept - totumfacka głównej Złej z cyklu "Czarna kompania"
Ozywilo sie troszeczke ... dlatego milo cos nowego wyskrobac ... Silveniss...mag... inspiracja Kroniki Smoczej Lancy ( Rastlin to mag ktory przekroczyl grnice ktorych nie powinien..hihi groznie zabrzmialo ) fajna wielotomowa kniga oparta na grach RPG AD&D.. drugi cymbal to Zygmunt .. moj sasiad jest wariorem ... w realu tez ... reszta nie jest w gildii..
Aby rozruszac forum... Khanador.. taka mieszanka. Głupio wyglądałby Tauren Anakeen (stary dobry nick) no i cos trzeba było sklecic.
Khand - pustkowia na płd-wschód od Mordoru z pewnego bardzo dobrze znznego swiata fantasy
Samo Khand byłoby zbyt banalne, wiec po dodaniu kilku literek wyszło Khanador.
Heh, nie chciałbym skłamać, ale kiedy zaczynam grać w jakąkolwiek grę o klimacie RPG to sięgam na półkę, wybieram z zamkniętymi oczami książkę fantasy, po czym otwieram mniej więcej na środku i szukam jakiegoś imienia. Jak nic, to powtarzam. No i tak padło :-). A, że nie pamiętam z jakiej to było książki, to Wam niestety nie powiem czy to imię w ogóle coś oznacza, ani też do bohatera jakiego autora należało :-).
Gadula
Katastrofa, bo mysle ze pieknie mnie definiuje Pod kazdym wzgledem jestem Katastrofa..serio
Mnie nic nie przebije:D
Poprosiłem kolege żeby mi wymyślił nick do taurena druida, a ten pacan skądś tam wytrzasnął TORKAR (internet) no tak sobie myśle, że nie jest takie złe to tak nazwałem dziada taurena. No i jak już nazwałem wbiłem jakiś 40 level, to ten mój kumpel mi powiedział, że Torkar oznacza po jakiemuś tam "jelenie serce" ...
No a jak grałem to dużo Szwedów mówiło mi, że po Szwedzku to oznacza zmiatać czy tam sprzątać...
Kalimaas - warrior Tauren
ksywka Kali
nazwisko Maas
proste.
Deadmag - mag Undead
Deadmage bylo zajetne,wiec troche spolszczylem
Rydzyk - priest Undead
nazwa chyba mowi sama za siebie
Ostatnio edytowany przez kalimaas (2007-08-14 13:52:02)