Inkwizycja
Gadula
Siema,
Pochwalcie sie skad jestecie i moze nawet ile macie lat? Fajnie by bylo jakbyscie napisali jakie jest Wasze doswiadczenie z WOW'em i jak dlugo juz gracie. Pzrd x
Wladze Inkwizycji
lat 29 (ale dopiero we wrzesniu hehehe)
Kielce, Polska / Doncaster, UK
gram chyba od wrzesien 2005 (to byla jesien...)
moje doswiadczenie to niezliczona ilosc postaci na wielu realmach, ale najwyzsze to :
drut 60, priest 49 (main w tej chwili) lock 39, rogal 39, shaman 29 i sporo twinkow na 19stkach (zaraz po studniowce...lol)
Rocznik 83,
Raciborz (dla nie zorientowanych Gorny Slask - zaraz przy granicy z Czechami:), obecnie, niestety Doncaster - UK, praca na magazynie B&Q. Ale lubie o sobie myslec jak o absolwencie Administracji na UO:P
W wowa gram od kilku tygodni - szamanem...
Witam wszystkich ... nie bede pisal ile mam lat bo jestem juz starcem i nie dam wam powodu do smiechu ..hihi ale byc moze kiedys sie spotkamy sami zobaczycie ... z tego co widze jak wiekszosc z was jestem na zeslaniu w Doncaster UK ... zaczolem grac w wow okolo 1/5 roku temu na Balnazarze i na Arie Peak oczywiscie jeden serwer ku chwale Hordy a drugi wiadomo ... gram ponownie po przerwie a do Gildi trafilem dzieki niezrownanemu GRIMUNOWI ... poznalem go w mojej pierwszej pracy w DC ... i nie musial mnie mnamawiac zeby zaczac znowu grac ... to chyba jedyna rozsadna rozrywka w tym miasteczku ... pozdrawiam Silveniss Mag 20lvl i Zygmunt Warr 14 Lvl
Gadula
Nie wstydz sie przeciez nie mozesz miec 80 lat, wtedy sie jest starcem. hihi
Jasne ze nie jestem sedziwyn staruszkiem ... ale dziarskim dziadkiem hihi... nie wstdze sie mojego wieku bo udalo mi sie dozyc az do dzis ... a mam 12697 dni kto ma wiecej haha niech sie pokaze...
A na marginesie to nasza Katastrofa zadala temat ale jakos niewiele nam o sobie napisala ...hihi wiec oficjalnie zapytuje
Katastrofa napisał:
Pochwalcie sie skad jestecie i moze nawet ile macie lat? Fajnie by bylo jakbyscie napisali jakie jest Wasze doswiadczenie z WOW'em i jak dlugo juz gracie. Pzrd x
pozdrawiam serdecznie
Gadula
Drogi Silvenissie,
Jestem od Ciebie mlodsza o ok. 8lat Myslalam, ze masz kolo 50 a tu prosze, taka niespodzianka^^ Nigdy nie zgadniesz ale ja tez mieszkam w Doncaster. Nie pracuje, studiuje dziennie Social Science, a wiekszosc mojego czasu spedzam z Wami w WOW
Wladze Inkwizycji
I za to ja kochamy...
(poniose wszelka kare za ten spamowy post ale musialem...)
(ostani rac Ci sie upielko - poki co jest malo ludzi i taki spam jest jeszcze nie grozny:P Admin)
dzieki Adargh...bede sie staral panowac nad soba w przyszlosci...
Ostatnio edytowany przez Inkwizytor (2007-03-26 19:18:39)
Czsami mam wrazenie ze cala Polska przeniosla sie do doncaster ..hihi.. ale milo slyszec ze nie jestesmy samotnie zagubieni w kosmosie ...
Do szanownych wladz INKWIZYCJI ... niech pierwszy zlot gildi odbedzie sie w Doncaster ... hahah
Wladze Inkwizycji
Swietny pomysl, pogoda sie robi, czas na grilla
Moze mozna zrobic zlot u nas w ogrodzie/conservatory na 20 harrowden rd ?
Pogadamy z pozostalymi domownikami (rowniez czlonkami Inkwizycji w sumie) o tym pomysle i zobaczymy co sie wykombinuje.
Grilla tylko musimy wymienic, bo chyba w tym roku zdechnie juz, a tak poza tym to mamy lawki/wikliny/krzesla/duzo miejsca w ogrodzie i mieszkamy w miare w centrum, wiec nie byloby najgorzej chyba.
Gadula
Gniewko - Gorzów - 1979r.
Mlody/a
Siedlce, Mazowieckie / obecnie Witney, UK (od ponad 2 lat)
Lat 21
W wowa gram od lipca 2005 dwa miesiace po moim przyjezdzie do anglii. Namowil mnie kolega z pracy angol no i tak sie zaczelo (uzaleznienie . Moj main to rogal 70 na Turalyonie tak samo jak i reszta altow rogali na roznych serwerach. Przez rok bylem czlonkiem duzej gildii, zahaczylem o kilka wiekszych instancow przed BC ale najwiecej czasu poswiecilem na PVP. Hunterem gram od kilku miesiecy z duzymi przerwami zwiazanymi z praca. Powrot na dlugie godziny przed wowem niecierpliwie oczekuje wraz z poczatkiem sierpnia.